Plany studiów - lista zgłoszonych przedmiotów i seminariów
Wydział:
Rodzaj studiów:
Kierunek:
Rok semestr:
Instytut Nauk o Jakości i Zarządzania Produktem
1. stopień (studia inżynierskie)
Towaroznawstwo
2021/22 zimowy
Lista zgłoszonych przez pracowników przedmiotów lub seminariów. Oznaczenia:
- zgłoszony - przedmiot lub seminarium zgłoszone przez pracownika, ale nie zaakceptowane przez Kierownika Katedry lub Dziekana
- zaakceptowany - przedmiot lub seminarium zostało zaakceptowane przez Kierownika Katedry lub Dziekana
- odrzucony - przedmiot lub seminarium zostało odrzucone przez Dziekana
Grupa: Seminarium - zajęcia w semestrze 2023/24 zimowy
Kod |
Nazwa przedmiotu |
Prowadzący |
Status przedmiotu |
|
SEMBLY |
Seminarium - Błyskal Barbara |
dr Błyskal Barbara | zaakceptowany |
|
SEMCOC |
Seminarium - Chochół Andrzej |
dr hab. inż. Chochół Andrzej | zaakceptowany |
|
SEMKFE |
Seminarium - Kafel Piotr |
dr hab. inż. Kafel Piotr | zaakceptowany |
|
SEMMSN |
Seminarium - Miśniakiewicz Małgorzata |
dr inż. Miśniakiewicz Małgorzata | zaakceptowany |
|
SEMOST |
Seminarium - Ostasz Lidia |
dr inż. Ostasz Lidia | zaakceptowany |
|
SEMSLE |
Seminarium - Salerno-Kochan Renata |
dr hab. inż. Salerno-Kochan Renata | zaakceptowany |
|
SEMSAW |
Seminarium - Sawoszczuk Tomasz |
dr hab. Sawoszczuk Tomasz | zaakceptowany |
|
SEMSYG |
Seminarium - Syguła- Cholewińska Justyna |
dr hab. Syguła- Cholewińska Justyna | zaakceptowany |
|
SEMTRE |
Seminarium - Turek Paweł |
dr inż. Turek Paweł | zaakceptowany |
|
SEMWNA |
Seminarium - Wojnarowska Magdalena |
dr hab. inż. Wojnarowska Magdalena | zaakceptowany |
|
Grupa: Przedmiot do wyboru sem. 6 MP - zajęcia w semestrze 2023/24 letni
Kod |
Nazwa przedmiotu |
Prowadzący |
Status przedmiotu |
|
KONPAT |
Kontrola podatkowa w przedsiębiorstwie |
dr Kasperowicz-Stępień Alicja | zgłoszony |
|
INSZBI |
Instytucje Zbiorowego Inwestowania |
dr Stepaniuk Krzysztof | zgłoszony |
|
BIOMET |
Biologiczne metody kontroli jakości środowiska |
dr Bober Beata | zaakceptowany |
|
ROZKRE |
Rozwijanie kreatywności i twórcze rozwiązywanie problemów |
prof. dr hab. Dziadkowiec Joanna | zaakceptowany |
|
ZARSTY |
Zarządzanie satysfakcją klienta |
dr inż. Giemza Mariusz | zaakceptowany |
|
KINPOC |
Kinetyka procesów |
dr hab. inż. Kondratowicz-Pietruszka Elżbieta | zaakceptowany |
|
PRZGOS |
Przestępczość gospodarcza |
dr Michalik Adam | zaakceptowany |
|
TRERWO |
Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych FMCG |
dr inż. Miśniakiewicz Małgorzata | zaakceptowany |
|
PRZCMI |
Przemiany chemiczne tłuszczów jadalnych |
dr inż. Ostasz Lidia | zaakceptowany |
|
ZASBDA |
Zastosowania badań operacyjnych w zarządzaniu |
dr hab. Prędki Artur | zaakceptowany |
|
ZYWAZD |
Żywienie a zdrowie współczesnego człowieka |
dr inż. Pyrzyńska Ewa | zaakceptowany |
|
ZASCAT |
Zastosowanie chromatografiii gazowej i olfaktometri w badaniu jakości produktów |
dr hab. Sawoszczuk Tomasz | zaakceptowany |
|
AUTZYW |
Autentyczność żywności |
dr inż. Suwała Grzegorz | zaakceptowany |
|
ZARZDR |
Zarządzanie zdrowym stylem życia |
dr Borek Zbigniew | odrzucony |
|
ETYWRE |
Etykieta w relacjach zawodowych - wybrane aspekty psychospołeczne |
dr Bursztyn Marian | odrzucony |
|
ZYWPRE |
Żywność premium |
dr inż. Pyrzyńska Ewa | odrzucony |
|
ANASPR |
Analiza sprawozdań finansowych |
dr hab. Stępień Konrad | odrzucony |
|
Grupa: Przedmiot do wyboru sem. 7 - zajęcia w semestrze 2024/25 zimowy
Kod |
Nazwa przedmiotu |
Prowadzący |
Status przedmiotu |
|
KONNYN |
Konsument na rynku |
dr inż. Balon Urszula | zaakceptowany |
|
ZASCMA |
Zastosowanie chromatografii cieczowej w badaniach produktów |
dr Bober Beata | zaakceptowany |
|
BIOMET |
Biologiczne metody kontroli jakości środowiska |
dr Bober Beata | zaakceptowany |
|
ZARZDR |
Zarządzanie zdrowym stylem życia |
dr Borek Zbigniew | zaakceptowany |
|
ETYWRE |
Etykieta w relacjach zawodowych - wybrane aspekty psychospołeczne |
dr Bursztyn Marian | zaakceptowany |
|
ASYSAD |
Asystent systemu zarządzania jakością |
dr inż. Giemza Mariusz | zaakceptowany |
|
WORLIF |
Work Life Balance |
dr Lipecki Krzysztof | zaakceptowany |
|
SUBDDA |
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego |
dr inż. Miśniakiewicz Małgorzata | zaakceptowany |
|
ZASCTO |
Zastosowanie chromatografii gazowej i olfaktometrii w badaniu jakości produktów |
dr hab. Sawoszczuk Tomasz | zaakceptowany |
|
ROZRKL |
Rozpatrywanie reklamacji konsumenckich |
dr inż. Turek Paweł | zaakceptowany |
|
TECUCZ |
Techniki uczenia się i zarządzania czasem |
dr hab. Wyrobek Joanna | zaakceptowany |
|
WPRDWO |
Wprowadzenie do Wordpressa |
dr hab. Wyrobek Joanna | zaakceptowany |
|
Powrót do planów