UEK - Plany studiów

Plany studiów - lista zgłoszonych przedmiotów i seminariów

Wydział:
Rodzaj studiów:
Kierunek:
Rok semestr:
Instytut Nauk o Jakości i Zarządzania Produktem
1. stopień (studia inżynierskie)
Towaroznawstwo
2021/22 zimowy

Lista zgłoszonych przez pracowników przedmiotów lub seminariów. Oznaczenia:

Grupa: Seminarium - zajęcia w semestrze 2023/24 zimowy

Kod Nazwa przedmiotu Prowadzący Status przedmiotu  
SEMBLY Seminarium - Błyskal Barbara dr Błyskal Barbarazaakceptowany
SEMCOC Seminarium - Chochół Andrzej dr hab. inż. Chochół Andrzejzaakceptowany
SEMKFE Seminarium - Kafel Piotr dr hab. inż. Kafel Piotrzaakceptowany
SEMMSN Seminarium - Miśniakiewicz Małgorzata dr inż. Miśniakiewicz Małgorzatazaakceptowany
SEMOST Seminarium - Ostasz Lidia dr inż. Ostasz Lidiazaakceptowany
SEMSLE Seminarium - Salerno-Kochan Renata dr hab. inż. Salerno-Kochan Renatazaakceptowany
SEMSAW Seminarium - Sawoszczuk Tomasz dr hab. Sawoszczuk Tomaszzaakceptowany
SEMSYG Seminarium - Syguła- Cholewińska Justyna dr hab. Syguła- Cholewińska Justynazaakceptowany
SEMTRE Seminarium - Turek Paweł dr inż. Turek Pawełzaakceptowany
SEMWNA Seminarium - Wojnarowska Magdalena dr hab. inż. Wojnarowska Magdalenazaakceptowany

Grupa: Przedmiot do wyboru sem. 6 MP - zajęcia w semestrze 2023/24 letni

Kod Nazwa przedmiotu Prowadzący Status przedmiotu  
KONPAT Kontrola podatkowa w przedsiębiorstwie dr Kasperowicz-Stępień Alicjazgłoszony
INSZBI Instytucje Zbiorowego Inwestowania dr Stepaniuk Krzysztofzgłoszony
BIOMET Biologiczne metody kontroli jakości środowiska dr Bober Beatazaakceptowany
ROZKRE Rozwijanie kreatywności i twórcze rozwiązywanie problemów prof. dr hab. Dziadkowiec Joannazaakceptowany
ZARSTY Zarządzanie satysfakcją klienta dr inż. Giemza Mariuszzaakceptowany
KINPOC Kinetyka procesów dr hab. inż. Kondratowicz-Pietruszka Elżbietazaakceptowany
PRZGOS Przestępczość gospodarcza dr Michalik Adamzaakceptowany
TRERWO Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych FMCG dr inż. Miśniakiewicz Małgorzatazaakceptowany
PRZCMI Przemiany chemiczne tłuszczów jadalnych dr inż. Ostasz Lidiazaakceptowany
ZASBDA Zastosowania badań operacyjnych w zarządzaniu dr hab. Prędki Arturzaakceptowany
ZYWAZD Żywienie a zdrowie współczesnego człowieka dr inż. Pyrzyńska Ewazaakceptowany
ZASCAT Zastosowanie chromatografiii gazowej i olfaktometri w badaniu jakości produktów dr hab. Sawoszczuk Tomaszzaakceptowany
AUTZYW Autentyczność żywności dr inż. Suwała Grzegorzzaakceptowany
ZARZDR Zarządzanie zdrowym stylem życia dr Borek Zbigniewodrzucony
ETYWRE Etykieta w relacjach zawodowych - wybrane aspekty psychospołeczne dr Bursztyn Marianodrzucony
ZYWPRE Żywność premium dr inż. Pyrzyńska Ewaodrzucony
ANASPR Analiza sprawozdań finansowych dr hab. Stępień Konradodrzucony

Grupa: Przedmiot do wyboru sem. 7 - zajęcia w semestrze 2024/25 zimowy

Kod Nazwa przedmiotu Prowadzący Status przedmiotu  
KONNYN Konsument na rynku dr inż. Balon Urszulazaakceptowany
ZASCMA Zastosowanie chromatografii cieczowej w badaniach produktów dr Bober Beatazaakceptowany
BIOMET Biologiczne metody kontroli jakości środowiska dr Bober Beatazaakceptowany
ZARZDR Zarządzanie zdrowym stylem życia dr Borek Zbigniewzaakceptowany
ETYWRE Etykieta w relacjach zawodowych - wybrane aspekty psychospołeczne dr Bursztyn Marianzaakceptowany
ASYSAD Asystent systemu zarządzania jakością dr inż. Giemza Mariuszzaakceptowany
WORLIF Work Life Balance dr Lipecki Krzysztofzaakceptowany
SUBDDA Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego dr inż. Miśniakiewicz Małgorzatazaakceptowany
ZASCTO Zastosowanie chromatografii gazowej i olfaktometrii w badaniu jakości produktów dr hab. Sawoszczuk Tomaszzaakceptowany
ROZRKL Rozpatrywanie reklamacji konsumenckich dr inż. Turek Pawełzaakceptowany
TECUCZ Techniki uczenia się i zarządzania czasem dr hab. Wyrobek Joannazaakceptowany
WPRDWO Wprowadzenie do Wordpressa dr hab. Wyrobek Joannazaakceptowany


Powrót do planów
Krajowe Ramy Kwalifikacji - wersja 0.1 © 2011-2024 - Katedra Informatyki UEK, Katedra Systemów Obliczeniowych UEK

XHTML 1.0 Valid CSS 3.0 Valid